صفحه اصلی  درباره ما  واحدهای زیرمجموعه  تماس با ما    امروز يكشنبه 09 شهريور 1393 - 2 : 1

l ‏آنچه كه براى كشور ما و براى عناصر فرهنگى مهم است، گسترش كيفى فرهنگ است. مقام معظم رهبري  l

ورود اعضا:

صفحه مخصوص واحدها

به همت معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی؛
همایش راز‌‌‌‌‌‌‌های نماز و تاثیر آن در زندگی در دانشگاه ارومیه برگزار شد

مرتضی نبی زاده همایش راز‌‌‌‌‌‌‌های نماز و تاثیر آن در زندگی به همت کانون قرآن سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی در دانشگاه ارومیه برگزار شد.
تاریخ : سه شنبه 17 ارديبهشت 1392
ساعت: 33 : 9   بازدید کنندگان : 70 نفر
  نسخه چاپی

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد، علی برزگری ریئس ستاد اقامه نماز آذربایجان‌غربی در این همایش با اشاره به اینکه وقتی انسانی به خواندن نماز عادت می کند دل کندن از این عمل شایسته برایش مشکل می شود افزود: در عبادتی مانند نماز عبادت های بسیاری مانند زکات، خمس و امربه معرف ونهی از منکر نهفته است و همچنین نماز ستون دین است که عبادت های دیگر را در خود جای داده است و این به این معنی است که وقتی انسانی به خواندن نماز عادت می کند دل کندن از این عمل شایسته برایش مشکل می شود.
 وی در ادامه افزود: وقتی که انسانی به دنیا می آید در گوش او اذان و اقامه خوانده می شود و در مقابل وقتی که از دنیا می رود برایش نماز میت خوانده ادا می شود این به معنای آن است که نماز در تمام مراحل زندگی انسان از تولد تا لحظه مرگ و همچنین بعد از آن نیز در جهان آخرت با انسان‌ها خواهد بود.
ریئس ستاد اقامه نماز آذربایجان‌غربی؛ با اشاره به آیه ای از قرآن کریم علت اصلی بوجود آمدن فحشا را بر روی زمین برچیده شدن نماز از میان امت اسلامی دانست.
وی با بیان اینکه در قرآن کریم حدود 91 بار به نماز اشاره شده است اظهار کرد: بزرگترین عامل در غافل ماندن جوانان از نماز، عدم شناخت آنان از جایگاه نمازو مشاده اعمال نادرست بعضی از نماز گزاران در جامعه است یعنی کسانی که در عین عمل به نماز رفتار های درستی از خود نشان نمی دهند.
وی با تاکید براینکه یکی از تاثیرات بسیار مهم نماز شکر گزاری است اظهار کرد: خداوند در قرآن می فرماید: وقتی انسان ها با مشکلی مواجه می‌شوند در همه حالات ودر همه مواقع زندگی با خدا راز و نیاز ونیایش کنند تا من نعمت‌های خودم را برای آنان نازل نمایم و درنماز را برای شکر گزاری برپا نمایند.
برزگری خاطر نشان کرد: باید از نعمت های خدادای به بهترین نحو استفاده نماییم و انسان‌ها نیازمند به آرامش و نعمات خدادای هستند زیرا برای بقا به آن نیازمندند و همچنین نماز صرفا برای راز و نیاز کردن با خداوند نیست بلکه تدابیر دنیوی و اخروی بی‌شماری دارد.
وی درپایان با اشاره به نیکی کردن نسبت به پدر و مادرگفت: اگر فردی به پدر و مادر خودی بدی نماید هیچ عبادتی از او پذیرفته نخواهد شد.

امکانات خبر - ارسال برای دوستان - نظرات
(Show Details...)