صفحه اصلی  درباره ما  واحدهای زیرمجموعه  تماس با ما    امروز پنجشنبه 09 مرداد 1393 - 52 : 11

l اللهمّ اجْعَلْ صیامی فیهِ بالشّکرِ والقَبولِ على ما تَرْضاهُ ویَرْضاهُ الرّسولُ مُحْکمَةً فُروعُهُ بالأصُولِ بحقّ سَیّدِنا محمّدٍ وآلهِ الطّاهِرین والحمدُ للهِ ربّ العالمین . دعاي روز سي‌ام ماه مبارك رمضان  l

ورود اعضا:

صفحه مخصوص واحدها

دانشجویان دانشگاه ارومیه از محل نگهداری کودکان بی‌سرپرست ارومیه بازدید کردند

مرتضی نبی زاده دانشجویان دانشگاه ارومیه از محل نگهداری کودکان بی‌سرپرست ارومیه بازدید کردند.
تاریخ : يكشنبه 15 ارديبهشت 1392
ساعت: 23 : 9   بازدید کنندگان : 70 نفر
  نسخه چاپی

به گزارش روابط عمومی واحد این طرح به همت کانون حامی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی دانشگاه ارومیه و در قالب طرح "دستان مهر" برگزار شد.
این بازدید با هدف تقویت فرهنگ نوع دوستی و به فکر یتیمان بودن بعنوان سیره عملی حضرت علی ع و حمایت و دستگیری و صله رحم و ترویج این فرهنگ در بین اقشار مردم از جمله دانشجویان از اهداف طرح و نیاز دانشجوی امروز نهادینه شدن این فرهنگ و منش برای رشد و نمو در آینده و الگو سازی آن است.
در این بازدید دانشجویان با اهداء لوازم التحریر شامل مداد رنگی و دفتر نقاشی و همچنین اهدا اسباب بازی با ابراز حس نوع دوستی ساعاتی را با این کودکان همبازی شدند.

امکانات خبر - ارسال برای دوستان - نظرات
(Show Details...)