صفحه اصلی  درباره ما  واحدهای زیرمجموعه  تماس با ما    امروز جمعه 07 آذر 1393 - 39 : 5

l ‏آنچه كه براى كشور ما و براى عناصر فرهنگى مهم است، گسترش كيفى فرهنگ است. مقام معظم رهبري  l

ورود اعضا:

صفحه مخصوص واحدها

دانشجویان دانشگاه ارومیه از محل نگهداری کودکان بی‌سرپرست ارومیه بازدید کردند

مرتضی نبی زاده دانشجویان دانشگاه ارومیه از محل نگهداری کودکان بی‌سرپرست ارومیه بازدید کردند.
تاریخ : يكشنبه 15 ارديبهشت 1392
ساعت: 23 : 9   بازدید کنندگان : 83 نفر
  نسخه چاپی

به گزارش روابط عمومی واحد این طرح به همت کانون حامی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی دانشگاه ارومیه و در قالب طرح "دستان مهر" برگزار شد.
این بازدید با هدف تقویت فرهنگ نوع دوستی و به فکر یتیمان بودن بعنوان سیره عملی حضرت علی ع و حمایت و دستگیری و صله رحم و ترویج این فرهنگ در بین اقشار مردم از جمله دانشجویان از اهداف طرح و نیاز دانشجوی امروز نهادینه شدن این فرهنگ و منش برای رشد و نمو در آینده و الگو سازی آن است.
در این بازدید دانشجویان با اهداء لوازم التحریر شامل مداد رنگی و دفتر نقاشی و همچنین اهدا اسباب بازی با ابراز حس نوع دوستی ساعاتی را با این کودکان همبازی شدند.

امکانات خبر - ارسال برای دوستان - نظرات
(Show Details...)